30.03.2021

Починаємо доставляти посилки у США

Компанія «Delivery Group» завжди активно працює в напрямку оптимізації логістичних ланцюгів, особливо, коли мова йде про міжнародні перевезення.
Сьогодні ми з радістю хочемо повідомити, що ми починаємо доставляти посилки у США, включаючи Аляску, Гавайські острови та Пуерто Ріко. Доставку проводимо до рук отримувача!

Але це ще не все! Також ми пропонуємо вам, скористатись нашим сервісом «Delivery Shop», за допомогою якого, ви зможете здійснювати шопінг у інтернет-магазинах США. Отже, ви можете на повну силу відчути доцільність покупок у США під час різноманітних знижок, акцій та розпродажів. Більш детальніше ви зможете ознайомитись з інформацією на сторінці сервісу «Delivery Shop».
Але повернімось до доставки посилок з України до США - якщо ви хочете відправити подарунок рідним або друзям, якщо ви продаєте на ринок США - запрошуємо вас до наших відділень!

В України - Ви приносите посилку нам, в США - ми приносимо посилку отримувачу!
Максимальна цінність вмісту посилки не має перевищувати екв. $800, а вага 30 кг.
Особливість доставки у США в тому, що заборонено відправляти будь які продукти!
Ось тут ви можете ознайомитись з нашими тарифами на доставку посилок до Сполучених Штатів Америки.

23.03.2021

Акція «ЄВРОПА БЛИЖЧЕ»

«DELIVERY GROUP» - міжнародна транспортна компанія, сучасний оператор вантажних мультимодальних перевезень.

Компанія «DELIVERY GROUP» - це мобільна та відповідальна команда професіоналів, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта, здатна знайти найкращі по ціні та якості логістичні рішення.

Завдяки багаторічному досвіду, партнерськими відношеннями з багатьма логістичними компаніями світу, ми можемо запропонувати доступну вартість, якісний сервіс та гарантувати безпеку Вашого вантажу.

Для наших клієнтів у 2021 році ми розпочинаємо акцію  –  ЄВРОПА БЛИЖЧЕ.

У рамках акції щомісячно обирається одна країна Європи, співпраця з якою дає можливість скористатись додатковою знижкою до діючого тарифу клієнта при імпорті чи експорті вантажу

Розпочинаємо акцію з найближчої країни-сусіда – республіки Польща.

Довірте транспортування вантажу професіоналам,

І це збереже Ваші кошти, сили та час!

Замовити послугу,  розрахувати вартість чи отримати консультацію можна на нашому сайті – Delivery International заповнивши заявку на перевезення або зв’язавшись з інформаційною підтримкою:

+38 (067) 557-88-74                       office@delivery-auto.com.ua

+38 (097) 588 -88-44                      office@deliveryip.pl

02.03.2021

Використайте можливість відправити вантаж до Польщі за 255 грн або до Німеччини за 374 грн

«Delivery Group» завжди активно шукає можливості для оптимізації та удосконалення існуючих логістичних рішень та розвитку нових. Під особливою увагою знаходяться логістичні рішення у міжнародних перевезеннях.

Завдяки активній роботі у цьому напрямку, «Delivery Group» анонсує розширення географії у рамках послуги «Експортна пошта», а також зниження тарифів по найбільш популярним напрямкам.

Ми відновлюємо прийом посилок до Великобританії.

Відтепер ви можете відправляти посилки до Ізраїлю.

Суттєво знижено тарифи на доставку до наступних країн:

  • Польща
  • Німеччина

Корисні посилання